Palvelut

Konekantamme koostuu kahdeksasta eri kokoluokan laadukkaasta ja nykyaikaisesta CNC-putkentaivuttimesta, joihin meillä on olemassa koko ajan laajentuva suuri skaala erilaisia työkalusarjoja.

 

Koneillamme on mahdollista taivuttaa 1 - 120mm halkaisijaltaan olevia putkia. Pienimmät työkalut ovat nyt 6mm putkille ja suurimmat 114,3mm putkille. Luettelon näistä löydät ylälaidan painikkeen kautta sivultamme putkentaivutus.com, jos et löydä etsimääsi kokoa tai sädettä niin hankitaan sellainen ja laitetaan hommat onnistumaan.

 

Tarkatkin piirustustenne vaatimat mitoitukset varmistamme 3D-laserin avulla. Tällä voimme myös "skannata" mallin mukaisia putkia ja valmistaa siitä kopioita ilman että sinun tarvitsee edes toimittaa meille piirustuksia!

 

Pelkkien putkiosien valmistuksen lisäksi meiltä löytyy monipuolisia lisäpalveluita, kuten putkien loivempien säteiden mankeloinnit, hitsaus- ja kokoonpanotyöt, putkien päänmuotoilut, sekä monien erilaisten liitintyyppien asennus.

 

Luotettavan alihankkijaketjumme avulla voimme tarjota myös kokonaisuuksia joihin voi sisältyä esimerkiksi laserleikkuut, levytyöt, hitsaukset, koneistukset ja monet erilaiset pintakäsittelyt. 

 

Omia tuotteitamme ovat jo vuodesta 1991 olleet erilaiset putkivalmisteiset ajoneuvojen lisävarusteet. Näitäkin vielä saa joihinkin autoihin asentaa, joten kannattaa kysyä! Jälleenmyymme myös Cobra-SOR EC-hyväksyttyjä valotelineitä ja muita koristeputkia. Näitäkin voi tiedustella kätevästi tuosta alta löytyvästä yhteydenottolomakkeesta tai  soittamalla.